Samarbeid med NABSF! - Akebakker.no

Finn en akebakke:

 Foto: Akebakker.no og NABSF (Rekords) Foto: Akebakker.no og NABSF (Rekords)

Samarbeid med NABSF!

Det er spennende tider fremover for Akebakker.no og alle dere akeglade sjeler. Vi er i startgropen for et samarbeid med Norges Ake-, Bob- og Skeletonforbund (NABSF). Akebakker.no - : 03. mai 2019, kl. 09:57

NABSF er en sammenslutning av alle idrettslag som organiserer ake, bob og skeleton-idrett og som er medlemmer av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite (NIF).

Hva skal skje?

NABSF er på søken etter arenaer for å spre informasjon om akesport og har et ønske om å verve flere medlemmer/utøvere i sporten. Akebakker.no har i den anledning takket ja til å være en av disse platformene, og vil fortsette å legge ut informasjon om akebakker i Norge som i dag, samtidig som vi vil dele relevant informasjon fra NABSF.

Lavterskel

Vi hos Akebakker.no skal fortsette med vårt arbeid med å finne frem til store å små akebakker i samarbeid med dere der ute (TIPS OSS). Vi vil alltid fokusere på at aking skal være en lavterskel inngang til å være ute og leke i snø og bakker.

Konkurranser i bakkene

Ting er fortsatt på planleggingstadiet, men det vil bli aktiviteter i akebakker rundt om i landet når snøen vender tilbake etter sommeren. Alt er ikke helt spikret enda, men vi lover at dette vil bli både gøy og spennende! Vi skal arrangere flere mer eller mindre høytidelige akekonkurranser og andre morsomme aktiviteter for store og små. Alt for å lage en morsom dag i akebakken!

Det er mye nytt som skjer, og ta gjerne kontakt med oss eller NABSF hvis du har noen spørsmål!

Følg og del!

Akebakker.no og NABSF er selvfølgelig å finne på diverse sosiale medier. Følg oss på Facebook og Instagram, og del bilder med #MinAkebakke. Tag oss med @Akebakker.no på Instagram for at vi skal reposte! NABSF sine Facebook-sider finner du her, og følg de også på Instagram.

NABSF er den høyeste faglige myndighet for ake, bob og skeleton-idretten i Norge.

Norges Ake-, Bob- og Skeletonforbund (NABSF) ble stiftet 13. desember 1935 på Victoria Hotel, Lillehammer, og deres formål er å fremme ake-, bob- og skeletonidretten i Norge og representere idretten internasjonalt.

https://www.nabsf.no

#NorwaySliding

Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Akebakker.no kan ikke garantere at all informasjon om akebakkene er 100% korrekt til enhver tid. For kommersielle akebakker oppfordrer vi til å sjekke ytterligere informasjon på den enkeltes nettside. For andre akebakker så er vi avhengig av publikum for å holde informasjonen oppdatert. Oppdager du feil/mangler så ta kontakt med oss! Akebakker.no tar ikke ansvar for eventuelle skader ved aking i bakkene vi informerer om. Aking skjer på eget ansvar, og husk å ta forhåndsregler ved å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr.