Akebakker.no: Dagali Fjellpark - Hol / Viken

Finn en akebakke:

 Foto: Anne Kristin Aasberg / Dagali Fjellpark

Dagali Fjellpark

Hol / Viken

Foto: Anne Kristin Aasberg / Dagali Fjellpark
I Fjellparkens åpningstider (helger og ferier) kan alle leie kjelker enten man kommer alene eller som gruppe. Grupper på min. 10 personer som firmaer, skoleklasser, idrettslag, vennegjenger og utdrikningslag kan reservere kjelkeløypa også utenom ordinære åpningstider.

Løypa i Dagali Fjellpark er 1850 meter lang (Norges lengste, bare sjekk!) og består av rette fartsetapper, svinger og kuler. På godt føre kan kjelkene komme opp i en fart på 70 km/t så det går virkelig unna! I helger og ferier leier vi ut kjelker enkeltvis, ellers tar vi imot grupper på minimum 10 personer ved forhåndsbestilling.
[----------]

Enjoy! We see you! Ring oss eller kontakt oss på Messenger! :)

[----------]


Har du akt hos oss tidligere vil du legge merke til at løypa ble grundig forbedret sommeren 2013 og ytterligere i 2014, slik at man nå kan ake både fortere og tryggere.

Mange tror at kjelkekjøring er litt kjedelig og passer best for barn, men da har de ikke prøvd seg i løypa vår!
Siden farten kan bli så høy har vi satt en aldersgrense på 12 år på kjelkene, 10 år for barn som kommer sammen med en voksen. Av sikkerhetshensyn kan det bare være én person per kjelke.

Enkelte kvelder arrangerer vi mørkekjøring med kjelke, en helt spesiell opplevelse der vi aker kun i lyset fra hodelykter.

Se bilder på Instagram:
#dagalifjellpark | #hol | #buskerud | #MinAkebakke | @Akebakker.no

Tekst: Dagali Fjellpark
Foto: Anne Kristin Aasberg / Dagali Fjellpark
Enjoy..! Hoho! :D
Se flere bakker:
Hol | Viken | Vis alle | Alle på kart


Stedsinformasjon

Været
Akeheis
Grilling
Kveldslys
Betaling
Kiosk/Mat
Parkering
» Symbolforklaring
05.02.2018, kl. 20:37 / 09.04.2019, kl. 13:54
7319 / Meld om feil

Kontaktinformasjon

Tlf: 90622675
booking@fullon.no

Dagali Fjellpark Facebook
Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Akebakker.no kan ikke garantere at all informasjon om akebakkene er 100% korrekt til enhver tid. For kommersielle akebakker oppfordrer vi til å sjekke ytterligere informasjon på den enkeltes nettside. For andre akebakker så er vi avhengig av publikum for å holde informasjonen oppdatert. Oppdager du feil/mangler så ta kontakt med oss! Akebakker.no tar ikke ansvar for eventuelle skader ved aking i bakkene vi informerer om. Aking skjer på eget ansvar, og husk å ta forhåndsregler ved å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr.