Finn en akebakke:

 Foto: Hovden Aktiv

Hovden Alpinsenter Airboard

Bykle / Aust-Agder

Foto: Hovden Aktiv
Airboard er en vanvittig morsom måte å ake på. Du tar heisen til toppen av bakken, men i stedet for ski, har du med deg noe som ligner en liten luftmadrass med styreskinner under og håndtak oppå. Legg deg ned på magen med hodet først, ta tak i håndtakene og sett utfor.

Skal du svinge, lener du deg fra side til side. Skal du bremse, bruker du føttene som ”anker” bak deg i snøen. Og vi lover deg – med nesa noen centimeter over skibakken, er Airboard noe av det morsomste du kan gjøre på snø!

Aldersgrense 12 år – Det er ikke lov å delta i aking om man er påvirket av alkohol. Alle deltagere må påregne å bli avkrevd alkoholtest.

Husk hjelm, briller og solide ”bremser”!

Vi skreddersyr gjerne akepakker – for eksempel med mat og drikke i bakken.

Tekst: Hovden Aktiv
Foto: Hovden Aktiv

Se flere bakker:
Bykle | Aust-Agder | Vis alle | Alle på kart


Stedsinformasjon

Utleie
Akeheis
Barnevogn
Grilling
Kveldslys
Betaling
Kiosk/Mat
Parkering
» Symbolforklaring

Kontaktinformasjon

4756 Hovden i Setesdal

Tlf: 37 93 94 04
post@hovdenaktiv.no

Twitter Google+ Instagram Facebook Hovden Alpinsenter
Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Akebakker.no kan ikke garantere at all informasjon om akebakkene er 100% korrekt til enhver tid. For kommersielle akebakker oppfordrer vi til å sjekke ytterligere informasjon på den enkeltes nettside. For andre akebakker så er vi avhengig av publikum for å holde informasjonen oppdatert. Oppdager du feil/mangler så ta kontakt med oss! Akebakker.no tar ikke ansvar for eventuelle skader ved aking i bakkene vi informerer om. Aking skjer på eget ansvar, og husk å ta forhåndsregler ved å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr.