Finn en akebakke:

 Foto: Didesign021 / Dreamstime.com

Sandripheia Fritidspark

Vennesla / Vest-Agder

Foto: Didesign021 / Dreamstime.com

Hei du!

Vi mangler bilde(r) av denne bakken. Har du lyst til å bidra? Ta kontakt med oss via Facebook / Messenger eller send oss en epost: akebrett@akebakker.no. Bidragsyter blir krediert med navn på siden til akebakken.
Sandripheia Fritidspark ligger i Vennesla kommune og er et samarbeidsprosjekt mellom Kristiansand, Vennesla, Søgne og Songdalen kommuner. Fritidsparken tilrettelegger for aktivitet, friluftsliv og idrett for allmennheten året rundt og anlegget er tilgjenglig for alle. I Fritidsparken i Sandrip finner du:

- To lysløyper
- Hoppbakker
- Skilek-område
- Helg-åpen varmestue med salg av bl a. vafler, kaffe og brus
- Gode friluftsopplevelser

Se bilder på Instagram:
#sandripheiafritidspark | #vennesla | #vestagder | #MinAkebakke

Tekst: Midt-Agder Friluftsråd
Foto: Didesign021 / Dreamstime.com

Se flere bakker:
Vennesla | Vest-Agder | Vis alle | Alle på kart


Kontaktinformasjon

Tlf: 95851111
post@midt-agderfriluft.no

Midt-Agder Friluftsråd
Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Akebakker.no kan ikke garantere at all informasjon om akebakkene er 100% korrekt til enhver tid. For kommersielle akebakker oppfordrer vi til å sjekke ytterligere informasjon på den enkeltes nettside. For andre akebakker så er vi avhengig av publikum for å holde informasjonen oppdatert. Oppdager du feil/mangler så ta kontakt med oss! Akebakker.no tar ikke ansvar for eventuelle skader ved aking i bakkene vi informerer om. Aking skjer på eget ansvar, og husk å ta forhåndsregler ved å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr.