Akebakker.no: Skomakerdiket - Bergen / Vestland

Finn en akebakke:

Skomakerdiket

Bergen / Vestland

Hei du!

Vi mangler bilde(r) av denne bakken. Har du lyst til å bidra? Ta kontakt med oss via Facebook / Messenger eller send en epost til akebrett@akebakker.no. Bidragsytere blir kreditert med navn på infosiden til akebakken.
Ved Skomakerdiket, i området Granbakken der det tidligere var to hoppbakker og en liten skibakke, er det nå tilrettelagt for en flott akebakke.

Bakken ligger i nord-østlig retning, så når snøen først kommer vil den ligger forholdsvis lenge. Bakken ligger lunt til for praktisk talt alle vindretninger og bør bli et paradis for akeglade
[----------]

Enjoy! We see you! Ring oss eller kontakt oss på Messenger! :)

[----------]
menesker.
Her kan det akes uten å forstyrre turgåere og skiløpere og bakken gir muligheter for aking av forskjellig vanskelighetsgrad.

Skogselskapets dugnadsgjeng har lagt ned et stort arbeid med å tilrettelegge området for aking. Det er felt mange store og små trær samt at det er ryddet i etterlatenskaper etter den gamle hoppbakken.

Se bilder på Instagram:
#skomakerdiket | #bergen | #hordaland | #MinAkebakke | @Akebakker.no

Tekst: BERGENS SKOG- OG TRÆPLANTNINGSSELSKAP

Enjoy..! Hoho! :D
Se flere bakker:
Bergen | Vestland | Vis alle | Alle på kart


Stedsinformasjon

Grilling
Kveldslys
» Symbolforklaring
30.01.2018, kl. 19:55 / 27.04.2018, kl. 20:49
4282 / Meld om feil
Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Akebakker.no kan ikke garantere at all informasjon om akebakkene er 100% korrekt til enhver tid. For kommersielle akebakker oppfordrer vi til å sjekke ytterligere informasjon på den enkeltes nettside. For andre akebakker så er vi avhengig av publikum for å holde informasjonen oppdatert. Oppdager du feil/mangler så ta kontakt med oss! Akebakker.no tar ikke ansvar for eventuelle skader ved aking i bakkene vi informerer om. Aking skjer på eget ansvar, og husk å ta forhåndsregler ved å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr.