Finn en akebakke:

 Foto: Michal Janek / Unsplash.com

Skomakerdiket

Bergen / Hordaland

Foto: Michal Janek / Unsplash.com

Hei du!

Vi mangler bilde(r) av denne bakken. Har du lyst til å bidra? Ta kontakt med oss via Facebook / Messenger eller send oss en epost: akebrett@akebakker.no. Bidragsyter blir krediert med navn på siden til akebakken.
Ved Skomakerdiket, i området Granbakken der det tidligere var to hoppbakker og en liten skibakke, er det nå tilrettelagt for en flott akebakke.

Bakken ligger i nord-østlig retning, så når snøen først kommer vil den ligger forholdsvis lenge. Bakken ligger lunt til for praktisk talt alle vindretninger og bør bli et paradis for akeglade menesker.
Her kan det akes uten å forstyrre turgåere og skiløpere og bakken gir muligheter for aking av forskjellig vanskelighetsgrad.

Skogselskapets dugnadsgjeng har lagt ned et stort arbeid med å tilrettelegge området for aking. Det er felt mange store og små trær samt at det er ryddet i etterlatenskaper etter den gamle hoppbakken.

Se bilder på Instagram:
#skomakerdiket | #bergen | #hordaland | #MinAkebakke

Tekst: BERGENS SKOG- OG TRÆPLANTNINGSSELSKAP
Foto: Michal Janek / Unsplash.com

Se flere bakker:
Bergen | Hordaland | Vis alle | Alle på kart


Stedsinformasjon

Grilling
Kveldslys
» Symbolforklaring
Ansvarsfraskrivelse / Disclaimer

Akebakker.no kan ikke garantere at all informasjon om akebakkene er 100% korrekt til enhver tid. For kommersielle akebakker oppfordrer vi til å sjekke ytterligere informasjon på den enkeltes nettside. For andre akebakker så er vi avhengig av publikum for å holde informasjonen oppdatert. Oppdager du feil/mangler så ta kontakt med oss! Akebakker.no tar ikke ansvar for eventuelle skader ved aking i bakkene vi informerer om. Aking skjer på eget ansvar, og husk å ta forhåndsregler ved å bruke hjelm og annet sikkerhetsutstyr.