Videoer på Akebakker.no - Akebakker.no

Finn en akebakke:

 Foto: Viktor Hanacek / Picjumbo.com Foto: Viktor Hanacek / Picjumbo.com

Videoer på Akebakker.no

Vi ønsker å kunne vise spennende videoer fra flest mulige akebakker. Dette er til stor verdi for de som vurderer å dra dit, siden de da kan få en litt bredere titt på hvordan bakken er.

Videoklippene vi legger inn på infosidene er fra enten Youtube, Vimeo, Instagram eller Facebook. Kan være at det kommer fra flere kilder etterhvert.

Har du en video som du vil dele med oss, men ikke ønsker å legge ut selv, så kan du gjerne sende den til oss. Vi vil da redigere og lage en video som vi publiserer på vår Youtube-kanal. Du vil selvsagt bli kreditert som opphav i videoen.

Tjenestevilkår hos tjenestene

Her kan du lese Youtube sine vilkår:
https://www.youtube.com/static?template=terms

Spesielt omhandler punkt 8 vår bruk av videoer fra Youtube.com. 

Den sier følgende: (pr. 02.05.2019)

8. Rettigheter du lisensierer

8.1 Når du laster opp eller publiserer Innhold på YouTube, gir du:

B: til enhver bruker av Tjenesten; en verdensomspennende, ikke-eksklusiv, vederlagsfri lisens til å få tilgang til ditt Innhold via Tjenesten, og til å bruke, reprodusere, distribuere, lage avledede verk av, vise og fremføre slikt Innhold i den utstrekning det tillates av Tjenestens funksjonalitet og disse Vilkårene.

Skulle du ønske at vi fjerner en video så kan du selvsagt be oss om dette. Ta da kontakt med oss på akebrett@akebakker.no. For å fjerne en video fra en annen Youtube-kanal enn vår egen så må du kontakte den som har publisert den.

 

Her kan du lese Vimeo sine vilkår:
https://vimeo.com/terms#licenses

Spesielt omhandler punkt 6.1 vår bruk av videoer fra Vimeo.com. 

Den sier følgende: (pr. 02.05.2019)

6.1 Your Video Content

By submitting a video, you grant Vimeo permission to:

Stream the video to end users;

- Embed the video on third-party websites;

- Distribute the video via our APIs;

- Make the video available for download;

- Transcode the video (create compressed versions of your video file that are optimized for streaming); and

- Generate stills (i.e., “thumbnails”) from your video to represent it (if you have not selected one).

If you have enabled a video privacy setting or disabled downloading or embedding, we will limit distribution of your video pursuant to your selection. By enabling access to your video to any third party, you grant each such person permission to stream (and/or download or embed, as applicable) your video. For the purposes of this Section 6.1, your video includes its title, description, tags, and other metadata.

The license period begins when you submit the video to Vimeo and ends when you or Vimeo delete it; provided that Vimeo may retain archival copies: (a) for a limited period of time in case you wish to restore it; (b) when the video is the subject of a takedown notice or other legal claim; or (c) when Vimeo in good faith believes that it is legally obligated to do so.

Skulle du ønske at vi fjerner en video så kan du selvsagt be oss om dette. Ta da kontakt med oss på akebrett@akebakker.no. For å fjerne en video fra en Vimeo-kanal så må du kontakte den som har publisert den.

Facebook og Instagram

Disse to tjenestene har ikke helt klar ordlyd for hvordan vilkårene er for å dele innholdet videre via embed-koder, så vi tar kontakt med hver enkelt og sjekker om vi kan publisere. Tag oss gjerne på Facebook (@Akebakker) eller på Instagram (@Akebakker.no) så vet vi at vi kan dele videre og at det er evt er bilder vi kan bruke på nettsiden. For bildevilkår les mer HER! Ta gjerne kontakt om du har informasjon i samme kategori som for Youtube og Vimeo!  :)

Vi kommer med oppdateringer til denne teksten etterhvert! Send oss gjerne innspill og spørsmål på epost: akebrett@akebakker.no

Mer informasjon:

- Personvern / Cookies

- Vilkår for innsending av bilder til Akebakker.no